HTML

1.Nap-2.Nap

2011.02.18. 15:10

szerző: Belsebubb

Sziasztok Kedves Olvasók!

 

Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy együtt könnyen fogyhassunk a 90 Napos Diétával!

Kicsit mesélnék magamról is:)

20éves lány vagyok Győr-Moson-Sopron megyében lakok.

Midíg is küzködtem a kilókkal ugyanis már 15 évesen 90kg voltam...ami ugyebár elég sok... Aztán egy nap úgy 16 évesen elhatároztam, hogy igenis le akarok fogyni ekkor ismertetett meg engem egy kedves ismerősöm ezzel a diétával. Akkor végig is csináltam 90 nap alatt 90kg-ról 60kg lettem. Azóta eltelt 4 év és bizony visszajött rám 15kg amit most ugyan így le szeretnék adni:) röviden és tömören ennyi lenne...

1.napom igazából 2011 február 17-én volt azaz tegnap burgonyafőzelék készítése közben határoztam el, hogy, ha már úgyis keményítőt főzök mért ne csinálhatnám újra ezt a diétát...mert már nem érzem jól magam a bőrömbe és kell egy kis változtatás:)

Hát akkor le is írnám, hogy én, hogyan is készítem a

Burgonyafőzeléket:

Hozzávalók:

burgonya, v.hagyma, pirospaprika, tejföl, pici fokhagyma, babérlevél, só, bors, ételízesítő, liszt

Elkészítése:

Megtisztítom a burgonyákat, majd felszelem. A hagymát is megtisztítom, majd finomra vágom.(apró kockákra) A hagymát pici olajon aranybarnára pirítom, majd lehúzom a tűzről és megszórom pirospaprikával megkeverem ez azért kell, hogy a pirospaprika ne égjen le. Visszateszem a tűzre, majd mehet bele a burgonya kicsit átforgatom, hogy kellőképp meleg legyen, majd felöntöm vízzel úgy két-három ujjnyira lepje el a burgonyát ezután mehetnek bele a fűszerek ízlés szerint, majd az összezúzott fokhagyma, ill. babérlevél, ha a burgonya már majdnem megfőtt készítsük el a habarást vagyis egy külön tálba öntsük bele a tejfölt rakjunk hozzá mennyiségtől függően lisztet és csomómentesre keverjük ki én szoktam bele merni magából a léből is ,hogy a tejföl ne csapódjon ki. Nos, ha jól összekevertük már mehet is bele a fazékba kevergessük, majd, ha már ráncosodik a teteje akkor van kész:) Jó étvágyat!


2.Napom szénhidrátnap

Ma tésztát főztem, és csináltam hozzá ...

Ketchupos szószt: Egy pici vajat olvasztottam serpenyőbe, fokhagymát zúztam ezt bele raktam , majd ketchupot egy kis cukrot, sót, borsot egy pici vizet és oregano-t felforraltam, majd ráöntöttem a kifőtt tésztámra...egész fincsi lett:)ahhoz képest, hogy elég egyszerű az elkészítése.

 

Címkék: 1.nap

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://90naposfogyibelsebubbal.blog.hu/api/trackback/id/tr322670633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása