Hali sziasztok!
Ma van a 23.napom fehérjenap...ma gombás husit csináltam:)
Lecsós gombás hús:
Vöröshagymát, gombát megtisztítottam. A hagymát finomra vágtam, a gombát szeletekre.
A paprikát paradicsomot apró kockákra vágtam.
A hagymát kevés olajon aranybarnára pirítottam, majd lehúztam a tűzről és pirospaprikát szórtam rá, ezután visszaraktam a tűzre és hozzáadtam a gombát lesütöttem még el nem ment a leve, majd hozzáadtam a paprikát és a paradicsomot.,majd egy kis vizet. sóval, borssal fűszereztem.A végén tejfölös habarással sűrítettem.
A húst csíkokra vágtam, majd befűszereztem, majd kevés olajon pirosra sütöttem. Mikor kész lett beleborítottam a már kész gombás szószba és összeforraltam.
Jó étvágyat! :)